Oletko ensi kertaa tulossa bileisiin? Älä hätäile, tässä vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin!

 

Ensiksi kuitenkin kertaus bileitten etiketistä

 

KÄYTÖSETIKETTI ** Hyvään kinkytapaan kuuluu, että illan tapahtumista tai juhlien vieraista ei kerrota ulkopuolisille. Itse voit toki kertoa olleesi kinkytapahtumassa ja mitä siellä olet tehnyt, ethän kuitenkaan mainitse muita paikallaolijoita edes nimimerkillä ilman tämän suostumusta. ** Ennen kaikkea muista kunnioittaa kanssaihmisiäsi kaikin mahdollisin tavoin, niin fyysisesti kuin mielipiteidenkin osalta. Mieti missä paikassa juhlatilaa sessioit, huomioi [...]

 

 

 

 

 

Minkälaisia ihmisiä bileissä käy? Ovatko he aivan outoja?

 

Bileissä käyvät ihmiset ovat aivan tavallisia ihmisiä. He käyvät töissä tai opiskelevat ja harrastavat aivan normaaleja asioita. Heissä on heteroita ja homoseksuaaleja, perheellisiä ja sinkkuja, kaksikymppisiä ja viisikymppisiä. Et voi millään erottaa heitä kadulla, sillä suurin osa ei halua mainostaa julkisesti taipumuksiaan esimerkiksi pukeutumisella. Seksuaalisuuteen he suhtautuvat keskivertoa avoimemmin, mutta tästä ei tehdä mitään numeroa; kun on muutaman kerran käynyt bileissä ja tutustunut muihin samanmielisiin, “normaaliväestön” ennakkoluulot ohitetaan olankohautuksella. Kinkyilyssä ei ole käännytysuskonnollisia piirteitä.

 

Mitä bileissä tehdään? Ovatko kyseessä orgiat, ja miten selviän niistä?

 

Bileet ovat yleensä peruskaavaltaan aivan tavallisten bileiden tapaiset: tavataan tuttuja, juodaan, musiikki pauhaa, kaikki ovat pukeutuneet parhaimpiinsa. Alkuilta on enemmän tilanteen tarkkailua, juhlayleisön, laitteiden ja sisustuksen arviointia – mitä pitemmälle ilta ehtii sitä useammat haluavat kokeilla rajojaan yleisön edessä. Jos kyseessä ovat maksulliset bileet, on yleensä tarjolla myös jonkinlaisia valmiita esityksiä.

 

Yleensä juhlapaikassa on erityinen tila varattu S/M – leikeissä käytettäville laitteille. Vaikka ihmiset yleensä korostavatkin sitä, että näissä leikeissä on tärkeämpää se mitä pään sisällä tapahtuu, on juhlatilanne hiukan toisenlainen. Juuri kenelläkään ei kuitenkaan ole kotioloissa käytettävissään mitään suurikokoisia kiinnitystelineitä tai esimerkiksi slingiä (eräänlainen kiikku johon alistuva osapuoli kiinnitetään), joten tietty välineurheilumaisuus korostuu – on hauskaa kokeilla uusia vempaimia. Toisaalta monet meistä ovat exhibitionisteja, jotka saavat omat kicksinsä yleisön läsnäolosta.

 

Bileissä on tarkka etiketti siitä, mitä saa tehdä, mitä ei. Ehdottomasti on kiellettyä mennä sekaantumaan toisten sessioon lupaa kysymättä. Et siis voi huitaista piiskalla ketään vain koska mielesi tekee kokeilla ja kukaan ei tunnu katsovan. Lähtökohtainen olettamus on myös, että Master tai Domina määrää mitä saa tai ei saa tehdä hänen orjalleen/orjattarelleen. Pariskunnat sopivat omat sääntönsä tuollaisia tilanteita varten, ja kuten S/M- sessioissa yleensäkin, edetään aina alistujan ehdoilla. Kenellekään ei siis tehdä mitään mitä hän ei itse halua.

 

Huom! SMFR:n bileissä ei ole aina käytössä dark roomia, emmekä myöskään harrasta minkäänlaisten seuralaispalvelujen välittämistä.

 

 

 

Mitä minun kannattaa ottaa mukaani bileisiin?

 

Talon puolesta paikalla on jo puheena olleita laitteita, mutta esimerkiksi hieromasauvat, nänninnipistimet tms. pienet tai hyvin henkilökohtaiset tavarat kannattaa pakata mukaan. Voit jättää ne kassissa narikkaan ja hakea tarvittaessa. Myös piiskat ovat yleensä henkilökohtaisia välineitä, kuten tietysti myös kahleet, kaulapannat ja talutushihnat, jotka tietysti kulkevatkin orjan tai orjattaren mukana pitkin iltaa. Jos jotakin oleellista puuttuu, niin yleensä kaikki mielellään lainaavat tarvikkeitaan.

 

Mitä bileissä saa tehdä?

 

Se mitä bileissä saa tehdä, on sinun ja partnerisi välinen asia. Niin kauan kuin kaikki näyttää menevän molempien osapuolten toiveiden mukaan, ei kukaan tule taatusti keskeyttämään mitään. Muista kuitenkin sekä maalaisjärjen sanelema huomaavaisuus toisia juhlijoita kohtaan, että juhlapaikan asettamat vaatimukset: ravintolaympäristö ei ole juhlien luonteesta huolimatta ihan sama asia kuin kotibileet.

 

Tuntevatko kaikki muut toisensa? Tuijotetaanko minua kun olen yksin ensikertalaisena paikalla?

 

Kiinnostus S/M – ja fetishkulttuuria kohtaan kasvaa Suomessa kovaa vauhtia, joten jokaisissa bileissä on aivan takuulla ihmisiä, jotka ovat mukana aivan ensimmäisiä kertoja – he eivät tunne sen enempää juhlavieraita kuin sinäkään. Kaikki haluavat innokkaasti tutustua uusiin ihmisiin, joten juttuseuran löytäminen ei ole mikään ongelma. Bilepaikasta riippuen voit viettää iltasi myös tanssilattialla!

 

Onko pukuni liian rohkea?

 

Ei varmasti ole. Todennäköisempää on, että sinua hiukan harmittaa ettet kuitenkin ottanut sitä vielä paljastavampaa asua. Toisaalta myös perinteinen S/M -pukeutuminen on toisinaan aika kaavoittunutta (niittejä, nahkaa, mustaa, pvc:tä jne.), joten kannattaa miettiä miten sitäkin voisi uudistaa. Asusi voi siis olla mielikuvituksellinen, kummallinen, värikäs, villi tai hauska vaikket kaikkea paljastakaan.

 

Onko pukuni liian nössö?

 

Hmm… jos mietit noin, se saattaa hyvinkin olla. Rintojen tai takapuolen näkyminen kokonaan ei ole lainkaan pahasta, annat vain itsestäsi rohkean vaikutelman!

 

Voiko bileisiin tulla yksin?

 

Voi, sillä kuten sanottua, suurin osa ihmisistä ei tunne toisiaan. Sosiaalisena tapahtumana juhlat ovat erinomainen tapa tutustua uusiin ja mielenkiintoisiin ihmisiin joten rohkaise mielesi ja saavu paikalle avoimin mielin – löydät varmasti mukavaa juttuseuraa. Olet itse ratkaisevassa roolissa juhlien rennon ja vapaamielisen ilmapiirin luomisessa.